Gamla Ben Dag 2015

5 Aug

Heruler! Hoppas att ni alla haft en riktigt fin sommar hittills!

Som vi i styrelsen tidigare nämnt så planerar vi en sommaraktivitet för de som vill träffas över sport, en bit mat och åter inandas den gröna(­vita) atmosfären på Blekingska.

Datumet är den 15 augusti och upplägget är som följer: Vi samlas vid den stora gräsplanen i korsningen Måsvägen/Fjelievägen kl 16 för att spela brännboll, familjer med barn i alla åldrar är hjärtligt välkomna under denna delen av dagen. När vi spelat färdigt och vinnarlaget är korat beger vi oss längs Måsvägen mot nationshuset och ett dukat långbord under Eken. I sann augustianda är tanken kräftskiva där man tar med egna kräftor och dryck, och styrelsen står för tillbehören.

Middagen börjar ca kl 19. Anmälan görs genom att maila styrelseherulerna@blekingska.se . Kom ihåg att ange ev matpreferenser. Vi ser fram emot att träffa er!

Bästa hälsningar, Styrelsen Sällskapet Herulerna