Kallelse till Årsmöte 2017

30 Okt

Tid: Den 25 november kl. 14:30(..) Mat och drycker till självkostnadspris kommer att serveras! Anmälan sker HÄR! Plats: Övre Athen, andra våningen, AF-borgen. OBS! Notera Platsen! Förslag till föredragningslista § 1. Mötets öppnande § 2. Fastställande att mötet är stadgeenligt … Read More »

Blekingska nationen gör en ny Sångbok!

5 Sep

Det händer mycket nu! Det planeras AW, ska byggas hus, och snart är det Höstblot. Mitt i allt detta har det sedan en tid tillbaka arbetats med att ta fram en ny sångbok. Den nuvarande gavs ut 2007, och har … Read More »

AW med GB 22/9!

31 Aug

Vi upprepar förra höstens vinnande koncept och bjuder in till After Work 22/9! Fredagen 22 september är alla medlemmar och intresserade välkomna till AW på Sonjas Ölcafe på Blekingska nationen! Vi börjar kl 17, så passa på att komma och … Read More »

Kallelse till årsmöte 2016

24 Okt

  Tid: Den 19 november kl. 14:00 Mat till självkostnadspris kommer att serveras! Anmälan sker HÄR Plats: Blekingska nationen Förslag till föredragningslista § 1. Mötets öppnande § 2. Fastställande att mötet är stadgeenligt utlyst § 3. Val av mötesordförande § … Read More »

After Work med Gamla Ben 16/9

24 Aug

Då hösten börjar närma sig vaknar styrelsen ur sin sommarslummer och inleder hösten med att tilsammans med nationens kuratel bjuda in till After Work. Då nationen fått möjlighet att utöka sitt serveringstillstånd, har vi det så klart på Blekingska! Fredagen … Read More »

Försommarblotets eftersläpp

31 Maj

Kan du inte gå på sittningen men vill ändå inte missa S.P.O.C.K och ett fantastiskt släpp? Inga problem! Anmäl dig till släppet genom att maila q@blekingska.se med namn och post/tidigare post. Observera att det är krav på medlemskap i antingen … Read More »

Siste april 2016

19 Apr

Kära Heruler! Siste april närmar sig med stormsteg (bokstavligen, det blåser sjukt mycket just nu) och Sällskapet tänkte uppmärksamma det faktumet med en Picknick i Lundagård lördagen den Siste april. Ta med er vad ni önskar äta och dricka och … Read More »

Kallelse till årsmöte 2015

21 Okt

Kallelse till årsmöte 2015 Tid:Den 21 november kl. 14:00(..) OBS! Ny tid jmf m föregående år Mat till självkostnadspris kommer att serveras! Anmälan sker via denna länk. Plats: Blekingska nationen Förslag till föredragningslista § 1. Mötets öppnande § 2. Fastställande att … Read More »

Gamla Ben Dag 2015

5 Aug

Heruler! Hoppas att ni alla haft en riktigt fin sommar hittills! Som vi i styrelsen tidigare nämnt så planerar vi en sommaraktivitet för de som vill träffas över sport, en bit mat och åter inandas den gröna(­vita) atmosfären på Blekingska. … Read More »

Swish!

4 Aug

Nu kan du enkelt betala in din medlemsavgift via föreningens Swish! Numret är 123 132 5471, och avgiften är minst 150 kr/år. Skicka gärna ett mail till styrelseherulerna@blekingska.se och berätta att du gjort det!